MILLS & REEVE

Mills and Reeve LLP chose Brown & Bancroft Interiors to deliver extensive refurbishment works at its Manchester office in 2016. The project focused on delivering a stylish, corporate client arrival and meeting suite on the 9th floor of 1 New York Street.

Designed to provide a range of flexible meeting and training facilities for the law firm, the space also includes a sleek, white reception area using a bright accent colour to echo the brand, a range of soft seating for visitors to use while waiting for appointments and impressive views across the cityscape. In addition, a new kitchen was installed to allow staff to cater for larger client meetings, seminars and training days.

 

LOCATION

MANCHESTER

PROJECT TYPE

CAT B

SECTOR

COMMERCIAL, OFFICE

YOU MAY ALSO LIKE…

PEAKS & PLAINS

11,500 sq ft refurbishment for Peaks & Plains Housing Trust in Macclesfield, Cheshire. 

SAVILLS

The project for Savills’ Leeds office included a full fit out and refurbishment with vibrant artwork, finishes and an exposed feature ceiling.

GREATER MANCHESTER CHAMBER OF COMMERCE

Fit out of staff breakout facilities, conference suites and furniture throughout.